Program zilnic:  Lun‑Vin  10:00‑20:00   Sâm  10:00‑14:00  
Sună acum :   0729 625000

Inlocuire STICLA

GSM Pro > Blog > Inlocuire STICLA
Inlocuire STICLA

Defectiunile care apar la majoritatea telefoanelor sunt numeroase, insa cele mai frecvente provin din neatentia noastra si asta duce la cheltuieli neprevazute. Daca inlocuirea unui display (ansamblu complet) poate fi realizata fara prea multa aparatura, cu o surubelnita si multa atentie, inlocuirea unui geam din sticla sau touchscreen al telefoanelor reprezinta o operatiune extrem de dificila, pe care doar un specialist dintr-un Service GSM specializat, cu o aparatura dedicata o poate efectua.

In cazul in care telefonul dumneavoastra are DOAR sticla ecranului sparta si acesta este functional, nu este necesar sa inlocuiti tot ecranul. Noi suntem solutia deoarece avem aparatura de ultima generatie pentru efectuarea acestei operatiuni de cosmetizare a ecranului.

Incepind din 2014, prin reconditionare, folosind aparatura de cea mai noua generatie, am reusit repunerea in circuatie a display-urilor originale, oferind garantie pentru inlocuirea sticlei, acestea avind o calitate mai buna decat a unui display chinezesc.

Astfel, in urma experientei acumulate, am progresat, reusind cu succes inlocuirea sticlei pentru toate modelele de Samsung incluzand S10+. Cu toate ca marii producatori nu agreeaza procedurile folosite, noi ne rezervam dreptul de a recicla deseurile (display-uri ce se distrug) si, pina si tehnicienii Samsung au recunoscut rolul jucat de reparatori in protejarea mediului inconjurator.

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email